Estudi de mercat

L’Estudi de Preus de Mercat és un anàlisi que té com objectiu mesurar l’evolució del preu de l’habitatge d’obra nova, segona mà i lloguer d’11 municipis de major població de Girona i amb la intenció d´anar ampliant aquest àmbit geogràfic. És presentat semestralment (cada juny i desembre) pel Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona, pel Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis de Girona i pel Col·legi d’Administradors de Finques de Girona.

Un treball que pretén ser un estudi de tota la província de Girona i que avui, està centrat en onze municipis de la província de Girona: Banyoles, Blanes, Figueres, Girona, Lloret de Mar, Olot, Palamós, Roses, Salt, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners, i en compara els preus des del 2000 fins ara.

És l’estudi de preus de mercat més important que es realitza a la província de Girona, ja que ofereix un contingut inèdit en cada una de les seves edicions. Tanmateix, és un anàlisi molt complet que no només té en compte l’evolució del preu de l’habitatge sinó que, a més, considera les zones de cada població i el número de dormitoris dels habitatges, fet que permet obtenir dades úniques. Les dades s’obtenen de les operacions que realitzen els col·legiats/agremiats d´aquests tres col·lectius, els principals professionals del sector.

Així doncs, l’Estudi de Preus de Mercat és un anàlisi rigorós, fonamentat en operacions de lloguer i compravenda realitzades i que es desmarca de la resta d’estudis publicats pels grans portals immobiliaris, moltes vegades fonamentats en ofertes publicades.

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres i aclarirem els teus dubtes.